De 39 stegenBoka din biljett här!


De 39 stegen – En smått kaotisk brittisk thrillerkomedi – för första gången i uppförande av Teaterklubben Repliken.

Fem skådespelare på scenen och 139 roller. En resa från London till Skottland. Mord, kärlek och spänning i historien om Richard Hanney – gentlemannen som träffar den mystiska agenten Annabella, den timida bondfrun Margaret och den egensinniga men kärleksfulla Pamela.
Äventyret rusar fram genom skenande tåg, störtande flygplan, lustiga handelsresanden, spioner, jagande poliser och sävliga skottar.

”London 1935. Augusti. Jag var tillbaka i fosterlandet sedan tre månader och ärligt talat så undrar jag varför jag åkte hem…”

”Det här är absolut bland det roligaste och mest utmanande vi gett oss in i.” Detta är ensemblen om fem personer rungande enade om. Skådespelarna är medlemmar i Teaterklubben Repliken, en amatörteaterförening i Tumba. Projektet De 39 stegen startade i november 2018. Efter några träffar och genomläsning av några pjäser fastnade alla för De 39 stegen.

 

 – Vi testade oss igenom olika karaktärer och till slut landade vi i vilka som blev våra favoriter. Därefter satte vi en plan för rollfördelningen utifrån att vi är totalt fem personer istället för fyra som denna pjäs egentligen är skriven för, säger Jenny Ahlgren. –

 –  Egentligen var det så att vi endast var fyra tjejer till en början, men vi insåg att det skulle bli svårt för någon av oss att spela Richard, fortsätter Jenny.

 – Det var då vi ringde Gunnar, säger Anna Schenk.

Det 39 stegen har premiär den 8 november 2019 på Tumbascenen och spelar varje helg fram till 30 november 2019.

Pressbilder Pressmeddelande | Boka biljett